Update pentru layerul „Unde alimentez?”

Acum 3 luni am lansat layerul pentru Layar „Unde alimentez?”. La momentul respectiv conținea doar locațiile benzinăriilor OMV și Petrom, rămânând ca eu să obțin locațiile pentru cele mai importante benzinării din România.

Zilele trecute am reușit să duc la îndeplinire dorința de a include cele mai răspândite benzinării din România. Astfel, începând de acum, poți afla, folosind layerul „Unde alimentez?”, locațiile benzinăriilor Rompetrol, OMV, Petrom, Lukoil și MOL.

Pentru a accesa layerul „Unde alimentez?” caută, în aplicația Layar, textul unde alimentez. Sper să îl folosești cu plăcere și să te ajute în drumurile tale prin România.

Cum să îți testezi site-ul pe versiuni diferite ale mai multor browsere

În general nu poți să ai instalată mai mult de o versiune a unui browser, așa că dacă vrei să testezi un site pe mai multe versiuni ale aceluiași browser trebuie să folosești o mașină virtuală pe care să instalezi versiunea dorită, respectiv mai multe mașini virtuale dacă ai mai multe versiuni pe care vrei să testezi. În plus, dacă vrei să testezi pe cele 5 browsere principale (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari și Opera), ar trebui să le ai instalate pe toate (plus mașinile virtuale aferente diverselor versiuni). Continuă să citești

Unde alimentez?, un nou layer pentru Layar

Am avut un vis. Încă de la primul contact avut acum mai bine de un an cu aplicația de augmented reality Layar am gândit (a se citi visat la) două întrebuințări (foarte utile în mintea mea) pentru layerele sale: să poți localiza benzinării și ATM-uri în apropierea locației tale. Astăzi sunt un pic mai aproape de una dintre întrebuințări: am creat layer-ul Unde alimentez? care conține, momentan, o listă cu benzinăriile OMV și Petrom din România. Continuă să citești

PHP Formatter – cum să-ți reformatezi codul PHP într-un pas simplu

Din când în când, în timpul transferului de fișiere PHP către și de pe server-ul FTP, se întâmplă ca formatarea fișierelor PHP să se facă praf și publere, apoi să explodeze în flăcări.

Am avut neplăcerea să găsesc de câteva ori vreo 2-3000 de linii PHP unite într-una singură după transferul pe și de pe server. În momentul ăla am fost salvat din pragul unei crize de nervi de un utilitar pe cât de simplu de folosit, pe atât de folositor: PHP Formatter. Copiezi codul tău PHP pe care vrei să-l formatezi în text-boxul de pe site-ul lor, apeși pe buton și… PAC!… ai codul formatat și lizibil.