Fumători versus nefumători

Dacă ieșim în grup undeva, eu (și alți nefumători asemeni mie), dacă vreau să mă bucur de compania prietenilor mei fumători, trebuie să stau alături de ei în zona special amenajată pentru fumători. Foarte rare sunt ocaziile când fumătorii fac sacrificiul de a sta în zona pentru nefumători. De ce oare? (pe tonul din reclama cu „Mama nu se supără.”)

6 comentarii la „Fumători versus nefumători

  1. Pentru că majoritatea oamenilor fumează (sau au început să fumeze) în contexte sociale și simt că țigara e indispensabilă într-o conversație. Așa eram și eu, oiță.

    Eu am rărit-o cu ieșirile pentru că acum mă enervează să merg undeva și să mă târăsc de-acolo cu ochii roșii, hainele și părul afumate. My body and my wallet love me 🙂

  2. @putty: maybe your bf too. Ah and your lungs. A lot of love

    @Stefan: de vina este cel care face compromisul. Nu poti avea pretentia sa te numesti mai mult decat o oita 🙂

  3. @mOntecOre adevărat, port și eu o mare parte din vină pentru că nu mă „răzvrătesc” mai des, ci accept docil shit-uația.

  4. M-am intalnit si eu cu o asemenea problema dar este destul de dificil sa-i spui prietenului: iesi te rog afara sau mergi in alt spatiu. Daca ma gandesc la cluburile in care se fumeaza, restaurante, alte locuri de destindere, in foarte multe localuri, spatiul alocat nefumatorilor este mai mic decat cel pentru fumatori. Pentru comercianti sigur nefumatorii sunt minoritatea. Pentru prieteni e mai greu sa spui „pas”. La facultate daca doreai socializare trebuia sa stai in „cloud”. Nu ne ramane decat educatia: prin educatie si respectul fumatorilor pentru nefumatori poate se va schimba balanta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.