iPhone impermeabil

Liquipel au făcut senzație la CES 2012, prezentând noua lor tehnologie de protecție a dispozitivelor electronice împotriva lichidelor. Ei susțin că produsul lor protejează dispozitivele electronice fără a avea nevoie de o carcasă specială, doar printr-un tratament chimic care nu afectează în nici un fel buna funcționare a componentelor electronice.

Prețul unui tratament pentru un iPhone este de 59 de dolari, singura problemă fiind că trebuie să trimiți dispozitivul pentru tratament la sediul din California al companiei.

În continuare poți vedea o demonstrație a eficienței tratamentului și o explicație pe scurt a procedeului de aplicare a protecției.

Dacă se dovedește a fi un procedeu veritabil și viabil pe termen lung, atunci cei de la Liquipel tocmai au revoluționat industria dispozitivelor electronice.

Când am citit știrea asta mi-am amintit de un articol mai vechi despre un lichid care nu afectează buna funcționare a componentelor electronice. Tot ce-mi aminteam a fost că cei de la Siemens au produs acel lichid și, după o căutare temeinică pe blogurile de specialitate, l-am găsit: Cât rezistă un telefon scufundat într-un agent de stingere a incendiilor?. Citește articolul și urmărește filmulețele, sunt scurte și interesante.

sursa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.