Nintendo Wii U

Nintendo a anunțat la E3 2011 noua consolă Wii U, programată să iasă pe piață la jumătatea lui 2012. Elementul revoluționar al consolei este controllerul cu ecran tactil de 6 inchi, care poate fi folosit fie ca afișaj secundar, fie ca afișaj principal în cazul în care vrei să urmărești altceva la televizor.

Nintendo face o mișcare îndrăzneață: pe când ceilalți producători de console încearcă pe cât posibil micșorarea sau eliminarea definitivă a controllerului, Nintendo îți pune în brațe ditamai monstrul de 6 inchi și un pic. Rămâne de văzut dacă avantajele aduse modului de joc vor învinge dezavantajul de a juca cu un controller imens.

Cel mai probabil accesoriile suplimentare vor face diferența. În filmele de prezentare apar câteva utilizări interesante, mai ales în shootere unde, în combinație cu telecomanda clasică pentru Wii și cu Wii Zapper, controllerul de la Wii U devine luneta perfectă.

În continuare po’i vedea filmul despre Wii U prezentat la E3 2011, iar mai multe detalii despre ce poate face Nintendo Wii U poți afla din articolul de pe SlashGear.

via ironman

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.