Plec în Thasos

În câteva minute o să ies pe ușă, mă urc în mașină și mâine dimineață, după vreo 12 ore de condus, mă voi bucura de soarele strălucitor și apa cristalină a Mării Egee pe una dintre plajele din Thasos (deocamdată nu știu care, nu am rezervat cazare). În ultima săptămână am făcut trasee, am studiat variante de traversat Bulgaria, timpi de parcurgere, starea drumurilor, m-am uitat peste posibilități de cazare.

Este primul drum atât de lung pe care îl fac în afara granițelor României (traseul pe care l-am ales are cam 700 de kilometri), așa că sunt un pic neliniștit. Am ales să parcurg traseul noaptea în primul rând pentru că mă gândesc că este mai liber, apoi pentru că am vrut să ajung cât mai dimineață în Grecia ca să am timp să caut (și să găsesc) cazare.

3 comentarii la „Plec în Thasos

  1. Pingback: Cum am ajuns în și din Thasos? » Blogu lu 1nu

  2. Foarte curajos ai fost să pleci aşa, fără nimic rezervat. Eu nu aş putea. Sunt curioasă care au fost motivele – voiaţi să vedeţi care plajă vă place mai mult şi să luaţi cazare în funcţie de ea? 😀 Şi mai am o curiozitate: a ieşit bine?

  3. Să vezi cum se uitau grecii la noi când le ziceam că vrem cazare începând cu ziua aia și că nu avem nimic rezervat în vârf de sezon.

    Nu am găsit din București nimic interesant și am vrut să vedem și la fața locului cum este cazarea. Plus spiritul de aventură. A ieșit mult mai bine decât dacă luam de aici, hotelul a fost frumos, a fost lângă plajă și am obținut un preț foarte bun.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.