1nu.ro: Domeniul este înregistrat!

Cam asta spune ROTLD acum dacă îl întrebi de domeniul ăsta. M-am tot gândit și răzgândit și, până la urmă, sub impulsul momentului, l-am cumparat. 1nu.ro. Al meu, pe vecie. Sau până se răzgândesc cei de la ROTLD și hotărăsc că domeniile nu se vor mai cumpără pe viață, ci pe an.

A urmat alegerea hostingului. Am vrut unul de-ăla mare, unde să pot să pun tot ce îmi trece mie prin cap. Și cum mie prin cap îmi trece mai mult .NET decât PHP (am o ușoară slăbiciune pentru tehnologiile Microsoft), am optat pentru hosting pe Windows. Să găsesc de unde să aleg a fost simplu, pentru că cei de la Microsoft au o galerie de web hosting din care poti să-ți alegi providerul după pofta inimii. Într-un final inima mea s-a oprit asupra Arvixe. Și inima mea e foarte mulțumită de alegere, așa cum e și posesorul ei.

Instalarea WordPress a fost floare la ureche, pentru că cei de la Arvixe au un script automat care instalează ultima versiune de WordPress (sau alte vreo 30 de aplicații web folosite) din câteva click-uri. Și pentru că hostingul ăsta minunat are IIS 7 cu modulul URL Rewrite instalat, merg și permalink-urile cum i se cere oricărui blogger care se respectă.

Concluzia: hostingul pe Windows nu mai este atât de greu de găsit, atât de scump și atât de nișat.

Un comentariu la „1nu.ro: Domeniul este înregistrat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.