Big John nu plătește

Într-o zi, un șofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu, și-a pornit autobuzul și a plecat pe traseu. Nimic deosebit la primele câteva stații: câțiva oameni care-au urcat, câțiva care-au coborât, totul a decurs fără probleme.

La una dintre stații, însă, în autobuz a urcat un tip enorm, cam la 1,90 m, cu constituție de luptător de categoria grea. S-a uitat drept spre șofer și a zis: „Big John nu plătește!”, apoi s-a așezat pe un scaun. Șoferul avea cam 1,60m, era slăbănog și genul de om blând, drept urmare nu s-a certat cu Big John, dar nici nu i-a convenit chestia asta deloc.

Următoarea zi se întâmplă același lucru – Big John s-a urcat iar în autobuz, a spus tare că el nu plătește și s-a așezat pe un scaun. Următoarea zi iarăși, în zilele următoare la fel.

La un moment dat șoferul n-a mai rezistat, ajunsese să aibă deja insomnii din cauza lui Big John, care-și bătea joc de el. Așa că, într-un final, s-a înscris la niște cursuri de culturism, apoi a învățat karate, judo și alte arte marțiale. După câteva luni devenise deja foarte puternic.

Așa că, în momentul în care Big John a urcat în autobuz și a spus „Big John nu plătește!”, șoferul s-a ridicat, i-a aruncat o privire cruntă și-a zbierat la el: „Și de ce nu?”. Big John l-a privit foarte uimit și i-a răspuns: „Big John are abonament”.

Morala 1: Asigură-te că există o problemă înainte de-a face eforturi uriașe ca s-o rezolvi!

Morala 2: Nu face presupuneri inutile, vei fi mai puțin stresat, vei dormi mai bine și vei pierde mult mai puțin timp!

via mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.