Omul din spatele c1frei

În spatele lui 1nu se ascunde Ștefan. Are vreo 25 de ani (exactitatea acestei vârste depinde de cât de des își va aminti să viziteze pagina asta și să modifice informațiile de aici), este pasionat, printre altele, de tehnologie, de fotografie (deși n-a mai pus mâna de mult pe Nikon-ul lui credincios – să-i fie rușine) și de mașini. Deși e inginer, încearcă să nu aibă doar ochii inteligenți, ci să și poată să se exprime. Cu excepția acestei pagini, nu vorbește niciodată despre el la persoana a III-a. Promite să completeze pagina asta când îi mai străfulgeră ceva prin minte. De obicei își ține promisiunile, mai puțin pe cele făcute sieși.

Din joacă a creat layerul pentru Layar „Unde alimentez?”, care permite localizarea benzinăriilor apropiate de locația ta curentă.

Dacă vrei să-l contactezi, cel mai ușor o poți face trimițându-i un email pe adresa blog [at] 1nu [punct] ro.

De ce „1nu”? Te invită să dezbați pe tema acestui mister în comentariile de mai jos.

Un comentariu la „Omul din spatele c1frei

  1. „1nu ” poate sa insemne Gica Contra sau cel care in masa de yesmani,pupincuristi ,etc.se distinge prin aceea ca spune NU ! „1nu” poate insemna franchete,sinceritate visavis de realitatea inconjuratoare ( inclusiv in comentariile de pe blog)! „1nu” poate insemna si faptul ca ai ales sa fii in OPOZITIE, nu la GUVERNARE (fara conotatii politice!) in viata de zi cu zi ! Eu am pierdut foarte mult in sens material (chiar astazi ceva important) ca am spus NU dar am castigat independenta in gandire/actiune pe care nu mi-o poate lua nimeni !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.