Panourile radiante SunJoy – noile mele calorifere

Am văzut/citit că multă lume se plânge de lipsa căldurii perioada asta. Eu fac parte dintre cei norocoși, am renunțat la serviciile RADET și am optat pentru varianta de încălzire cu panouri radiante SunJoy, ajutate de un termostat programabil. Pe lângă funcția de bază, cea de încălzire, producătorii se laudă că radiațiile infraroșii emanate de panourile radiante SunJoy ar avea rol terapeutic și că aceste panouri ar produce ioni negativi, benefici pentru organism. Au și câteva certificate care atestă asta.

Pe partea de încălzire, sunt de-a dreptul uimit de cât de bine funcționează panourile astea. Randamentul declarat este între 96% și 98%, ceea ce mie, ca inginer, mi se pare foarte mult. După ce a pornit panoul, aerul din jurul lui se încălzește aproape instantaneu, iar după un sfert de oră de la pornire temperatura crește cu până la jumătate de grad. Nu am deocamdată informații despre consumul real de curent electric, o să pot spune mai multe despre asta după prima iarnă. Din ce mi-au spus cei de la care le-am cumpărat, costul lunar pentru încălzire este undeva între 200 și 350 de lei.

Dacă vrei să-ți cumperi panouri radiante, ai grijă ce cumperi. Mai bine dai mai mulți bani și ai garanția că ai cumpărat un produs bun decât să cauți un chilipir și să te trezești cu un reșou subțire în locul unui panou radiant cu infraroșii.

4 comentarii la „Panourile radiante SunJoy – noile mele calorifere

  1. Trebuia să le propui ăstora cu panourile radiante să le cosmetizezi puţin site-ul, că îţi lăcrimează ochii de atâta frumuseţe, în schimbul unui discount. 😛

  2. Eh, momentan ei se bazează mai mult pe vânzările offline. Probabil și-au făcut site să fie. Oricum, deși nu e arătos și te face să simți că te-ai întors în timp, prin anul 2000, e mai bun decât deloc.

  3. Salut! Sunt mulțumit de ele, cel mai bun lucru la ele este timpul scurt în care încălzesc incinta. Mi se pare că merg foarte bine cu un termostat cu intervale programabile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.