Televizorul 3D, acum la un preț accesibil

În newsletter-ul de azi de la eMAG erau câteva oferte pentru televizoare 3D LED. Am rămas un pic uimit să văd că accestea au acum un preț mai mult decât accesibil. De exemplu, televizorul LED 3D LG 32LW570S cu diagonala de 81 de centimetri, FullHD este 2.579,99 Lei, un preț destul de bun pentru un televizor 3D. Dau ca exemplu televizorul ăsta pentru că are, din punctul meu de vedere, cea mai bună tehnologie de creare a imaginilor 3D.

Țin minte că primul televizor 3D produs în masă costa un pic peste la 100 de milioane de lei vechi (10.000 de lei noi) și pentru a vedea îmaginile 3D trebuia să porți ditamai ochelarii, grei și foarte incomozi. După trei ani, tehnologia a avansat, prețul a scăzut la aproape un sfert, ochelarii au devenit ușori și foarte comozi. Peste câțiva ani probabil că se vor putea produce pe scară largă televizoare 3D la care te vei putea uita fără ochelari.

2 comentarii la „Televizorul 3D, acum la un preț accesibil

  1. Pai era de asteptat sa le scada pretul odata ce incepe productia in masa. Problema dupa mine e ca nu prea ai la ce sa te uiti. Sunt doar cateva zeci de filme 3d din cate stiu. Poate cu un xbox sau playstation 😀 il pui mai bine in valoare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.