Care va fi rezoluția noului iPhone?

Speculațiile privind următoarele generații ale telefonului-vedetă al Apple, iPhone, nu se vor termina niciodată. Urmărind telefonele scoase de competitori cred că pot face o supoziție legată de rezoluția viitoarei generații de iPhone, care va fi lansată cel mai probabil pe la sfârșitul lui 2012.

Voi face o presupunere foarte îndrăzneață și voi spune că noul iPhone va avea o rezoluție de 1920×1280 pixeli (@4x). Motivul: pentru că rezoluția actuală este depășită de competiție, drept urmare are nevoie de o îmbunătățire și pentru că se poate, la fel cum noul iPad a fost dotat de către Apple cu o rezoluție monstruoasă de 2048×1536. Probabil și dimensiunea ecranului va fi mărită, dar nu cred că diagonala ecranului va depăși 4 inch, pentru că vorbim totuși de un telefon mobil produs de Apple, nu de un mini-televizor.

În cazul în care nu este posibil tehnic să înghesui atât de mulți pixeli pe o suprafață atât de mică cum este ecranul unui iPhone, o rezoluție „de rezervă” ce poate fi folosită ar fi 1440×960 (@3x).

Acum nu-mi rămâne decât să aștept lansarea noului iPhone ca să văd dacă am avut dreptate sau nu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.