Am fost la karting

Vineri seara am fost la Sky Karting cu echipa Republika Interactive. A fost pentru prima dată când am fost la karting, deși doream de foarte mult timp să mă duc. A fost o experiență extraordinară, pe care vreau să o repet cât de des pot. Ce să mai, m-a infectat microbul.

Cel mai bun timp pe care l-am scos pe tură a fost 45,699 secunde. Destul de departe față de recordul actual al circuitului, 38 de secunde și un pic, dar destul de bine pentru prima dată, zic eu. O să mai trec pe la Sky Karting ca să-mi îmbunătățesc performanța.

Recomand circuitul de la Sky Karting. Karturile sunt puternice, au 12 CP, circultul este lung, are o porțiune suspendată de 220 de metri și este dotat cu un sistem avansat de cronometrare. Pe lângă el, celelalte circuite indoor din București pe care le știu par niște glume.

La primăvară, când se mai încălzește afară, o să fac neapărat (cel puțin) o vizită și pe la AMCKART.

2 comentarii la „Am fost la karting

  1. 55 RON / 10 minute pentru un kart simplu, cum au fost cele cu care ne-am dat noi, 70 RON / 10 minute pentru un kart dublu. Pe lângă astea se adaugă un abonament anual de 10 RON. Echipamentul e inclus în preț.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.