Am fost la karting

Vineri seara am fost la Sky Karting cu echipa Republika Interactive. A fost pentru prima dată când am fost la karting, deși doream de foarte mult timp să mă duc. A fost o experiență extraordinară, pe care vreau să o repet cât de des pot. Ce să mai, m-a infectat microbul.

Cel mai bun timp pe care l-am scos pe tură a fost 45,699 secunde. Destul de departe față de recordul actual al circuitului, 38 de secunde și un pic, dar destul de bine pentru prima dată, zic eu. O să mai trec pe la Sky Karting ca să-mi îmbunătățesc performanța.

Recomand circuitul de la Sky Karting. Karturile sunt puternice, au 12 CP, circultul este lung, are o porțiune suspendată de 220 de metri și este dotat cu un sistem avansat de cronometrare. Pe lângă el, celelalte circuite indoor din București pe care le știu par niște glume.

La primăvară, când se mai încălzește afară, o să fac neapărat (cel puțin) o vizită și pe la AMCKART.

Fumători versus nefumători

Dacă ieșim în grup undeva, eu (și alți nefumători asemeni mie), dacă vreau să mă bucur de compania prietenilor mei fumători, trebuie să stau alături de ei în zona special amenajată pentru fumători. Foarte rare sunt ocaziile când fumătorii fac sacrificiul de a sta în zona pentru nefumători. De ce oare? (pe tonul din reclama cu „Mama nu se supără.”)

Cum faci economie la țigări?

Te duci într-un club foarte aglomerat și slab aerisit, alături de mulți alți fumători. Fumați fiecare, imediat cum intrați, cel puțin o țigară (deși e greu să te oprești doar la una, doar trebuie să sărbătorești ieșirea în club). După 10 minute nu va mai fi nevoie să mai aprinzi nici o alta, poți trage în piept liniștit aerul afumat din club, e ca și cum ai suge dintr-o țigară.

Când o să apară și la noi în țară cluburile exclusiv pentru nefumători? Așa cum e „dreptul” fumătorilor să se distreze făcându-și praf plămânii (ai lor și ai mei, deopotrivă), la fel este și dreptul meu să ma duc în club și să nu mă întorc acasă ca și cum aș fi stat o săptămână la afumătoare.