PC Garage lansează Garage Mall

PC Garage a anunțat astăzi lansarea Garage Mall, un magazin online de unde poți cumpăra, pentru moment, anvelope pentru iarnă, all-season sau pentru vară și jante de aliaj sau de oțel. Pe viitor probabil vor introduce și alte accesorii auto-moto.

Platforma folosită este aparent aceeași pe care rulează și PC Garage și oferă și aceleași avantaje: filtrare a produselor, informații despre disponibilitate și despre stoc în timp real (asta chiar cred că este complicat de realizat), comandă fără operator, notificări SMS gratuite. Sunt curios dacă mă pot autentifica folosind contul de pe PC Garage, nu am încercat.

Momentul lansării este foarte prielnic, deși poate ar fi fost mai oportună o lansare la începutul lunii octombrie. În cazul în care încă nu ți-ai cumpărat anvelopele pentru iarnă, aruncă un ochi pe Garage Mall. Dacă folosești codul promoțional ANVELOPE primești chiar și o reducere de 12%.

Un comentariu la „PC Garage lansează Garage Mall

  1. Pc Garage s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Si eu am facut destule achizitii si nu am fost dezamagit de prestarea serviciilor. Ofertele sunt mereu bune. Cred ca si Garage Mall va avea la fel de mare succes.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.