Soluție pentru mașinile parcate neregulamentar

După vizionarea filmulețului următor, Consiliul General al municipiului București a hotărât anularea tuturor contractelor cu firmele care ridică mașinile în toate sectoarele Capitalei și folosirea fondurilor pentru achiziția a șase tancuri frumoase. Continuă să citești

PC Garage lansează Garage Mall

PC Garage a anunțat astăzi lansarea Garage Mall, un magazin online de unde poți cumpăra, pentru moment, anvelope pentru iarnă, all-season sau pentru vară și jante de aliaj sau de oțel. Pe viitor probabil vor introduce și alte accesorii auto-moto.

Platforma folosită este aparent aceeași pe care rulează și PC Garage și oferă și aceleași avantaje: filtrare a produselor, informații despre disponibilitate și despre stoc în timp real (asta chiar cred că este complicat de realizat), comandă fără operator, notificări SMS gratuite. Sunt curios dacă mă pot autentifica folosind contul de pe PC Garage, nu am încercat.

Momentul lansării este foarte prielnic, deși poate ar fi fost mai oportună o lansare la începutul lunii octombrie. În cazul în care încă nu ți-ai cumpărat anvelopele pentru iarnă, aruncă un ochi pe Garage Mall. Dacă folosești codul promoțional ANVELOPE primești chiar și o reducere de 12%.