Fa NutriSkin

Se pare că CNA-ul are o ureche și un ochi selective când vine vorba de monitorizat avtivitatea din difuzoare și de pe micile ecrane. Altfel nu-mi pot explica cum de nu au sancționat reclamele de la Fa NutriSkin, difuzate la orice oră a zilei sau a nopții, în care apare o drăguță domnișoară cu sânii dezgoliți. Țin minte că la afișarea uneia dintre bulinele de la începutul emisiunilor TV scria ceva despre nuditatea nonsexuală, dar nu mai țin minte la care.

Nu mă înțelege greșit, apreciez o goliciune frumoasă ca oricine altcineva, cu toate astea mi se pare nepotrivit ca ea să apară într-o reclamă difuzată fără restricții. Una dintre reclame o poți viziona în continuare (nu este neapărat și cea mai reprezentativă).

Bonus: Aparent există și o variantă „cenzurată”, potrivită pentru difuzarea în timpul zilei, varianta cu sânii care zburdă librei putând fi difuzată după ora 22.

3 comentarii la „Fa NutriSkin

  1. The human body isn’t something shameful, something that should be hidden. It’s for pleasure, not for hiding.

    Of course, for multiple practical reasons we shouldn’t all start running around naked all the time either 🙂

  2. Păi asta ziceam și eu, nu trebuie să te rușinezi de un nud, dar nici să apară sâni goi, peste tot, la orice oră. Ca să o apreciezi cu adevărat, nu trebuie să fii bombardat din toate părțile de nuditate.

  3. Mi se pare ceva rusinos ceea ce fac, au inceput sa se foloseasca din ce in ce mai mult de nuditate pentru reclame, mi se pare imoral…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.