Arhiva pentru tagul: marketing

Cât costă să produci un iPhone 4S?

196 de dolari pentru varianta de 16 GB. Componentele costă 188 de dolari, iar 8 dolari reprezintă costurile de producție. iSuppli a dat publicității lista componentelor folosite în fabricarea iPhone 4S, împreună cu costurile acestora.

citește restul articolului »

De ce nu a lansat Apple iPhone 5?

Dacă stai să te gândești un pic, era foarte logic că Apple nu o să lanseze un produs complet nou, ci o să vină cu o îmbunătățire a iPhone 4, iPhone 4S. citește restul articolului »

Fa NutriSkin

Se pare că CNA-ul are o ureche și un ochi selective când vine vorba de monitorizat avtivitatea din difuzoare și de pe micile ecrane. Altfel nu-mi pot explica cum de nu au sancționat reclamele de la Fa NutriSkin, difuzate la orice oră a zilei sau a nopții, în care apare o drăguță domnișoară cu sânii dezgoliți. Țin minte că la afișarea uneia dintre bulinele de la începutul emisiunilor TV scria ceva despre nuditatea nonsexuală, dar nu mai țin minte la care.

Nu mă înțelege greșit, apreciez o goliciune frumoasă ca oricine altcineva, cu toate astea mi se pare nepotrivit ca ea să apară într-o reclamă difuzată fără restricții. Una dintre reclame o poți viziona în continuare (nu este neapărat și cea mai reprezentativă). citește restul articolului »

Rovio + T-Mobile = Angry Birds adus la realitate în Barcelona

Este nebunie curată! Saatchi & Saatchi U.K. împreună cu Rovio au creat, în Barcelona, pentru T-Mobile, o variantă reală a jocului Angry Birds. Trecătorii erau invitați să folosească un telefon mobil pentru a arunca în aer porcii verzi cu ajutorul celebrelor păsări cu probleme de temperament. Doar că mișcările de pe ecranul telefonului mobile erau reproduse și în realitate de o instalație uimitoare. Rezultatul… citește restul articolului »

Campanie interactivă McDonald’s Suedia

Vreau și eu o astfel de campanie în România, în care să se folosească un ecran mare în Piața Unirii sau panoul publicitar imens de pe fațada magazinului Cocor.

via Mashable