iPhone 4S vs Galaxy S III – drop test

Rezultatele testului următor nu sunt tocmai neașteptate. Pe scurt, dacă scapi telefonul cu ecranul în jos, „înflorește”.

iPhone câștigă însă „bătălia”, din punctul meu de vedere, pentru că, deși are ecranul tactil făcut bucățele, acesta funcționează în continuare, așa că ai acces la datele de pe telefon, poți să suni și să intri pe Internet ca să vezi cât costă un ecran nou.  În plus, dacă mai cumperi și o folie de 20 de lei cu care să acoperi ecranul ca să nu te tai la degete, ai o soluție temporară până faci rost de bani să-l înlocuiești.

(via Redmond Pie)

Greu cu „covrigul”

Deși secvențele de jos par dezlipite dintr-un film de comedie, ele s-au petrecut cu adevărat, într-o parcare, undeva în Rusia.

Ce mă înspăimântă pe mine cel mai rău este că acest gen de personaje se întâlnesc tot mai des, pentru că a devenit din ce în ce mai ușor să obții permisul.

„Tablă groasă” îți doresc!

via TraficTube

Stație pentru sortarea pieselor Lego construită din Lego

Cât de mult au evoluat tipurile de piese Lego și posibilitățile de construcție față de vremea când mă jucam eu cu ele. Țin minte ce fericit am fost când am primit primul meu set de Lego Technic.

Cei de la BrickIt au construit pentru Dynaway o machetă funcțională, făcută din piese Lego, a unei stații de sortare, apoi au realizat și un video senzațional cu stația în funcțiune.

Macheta a fost realizată folosind aproximativ 37500 de piese Lego, dintre care 28 de motoare, 22 de senzori tactili, de culoare și ultrasonici, 7 multiplexoare și 7 controllere NXT. Minunea sortează cărămizi Lego de 1×2 și 2×4 în funcție de dimensiune și culoare. Pe lângă asta, când un container se umple cu cărămizi, un robot îl ia și îl înlocuiește cu unul gol, pentru ca uzina să-și poată continua treaba.

sursa

iPhone impermeabil

Liquipel au făcut senzație la CES 2012, prezentând noua lor tehnologie de protecție a dispozitivelor electronice împotriva lichidelor. Ei susțin că produsul lor protejează dispozitivele electronice fără a avea nevoie de o carcasă specială, doar printr-un tratament chimic care nu afectează în nici un fel buna funcționare a componentelor electronice.

Prețul unui tratament pentru un iPhone este de 59 de dolari, singura problemă fiind că trebuie să trimiți dispozitivul pentru tratament la sediul din California al companiei.

În continuare poți vedea o demonstrație a eficienței tratamentului și o explicație pe scurt a procedeului de aplicare a protecției. Continuă să citești

Clădire de 30 de etaje construită în 15 zile

Chinezii au reușit să construiască prototipul unui hotel de 30 de etaje în 15 zile. Noi încă ne bucurăm când inaugurăm 33 de kilometri de autostradă la doi ani jumătate după data începerii lucrărilor.

O singură curiozitate am: cum o să scoată macaraua aia din mijlocul clădirii?