Cea mai bună cameră foto este cea pe care o ai la îndemână

După o creștere rapidă, iPhone 4 a ajuns cea mai folosită cameră foto de pe Flickr, depășind liderul de până acum, Nikon D90. Graficele de pe Flickr arată că pozele făcute cu iPhone 4 și urcate pe site le-au depășit ca număr pe cele făcute cu aparate foto DSLR, mult mai scumpe, produse de Nikon sau Canon.

La popularitatea folosirii iPhone 4 pe post de aparat foto contribuie și pleiada de aplicații care îmbunătățesc caracteristicile camerei foto originale a telefonului, precum și cele cu ajutorul cărora poți procesa fotografiile direct pe dispozitivul mobil. În plus, nimic nu poate fi mai adevărat decât faptul că cea mai bună cameră foto este cea pe care o ai la îndemână atunci când vrei să faci o fotografie.

Grădina japoneză din Herăstrău

20110605-044158.jpg

Grădina japoneză este mica oază de relaxare din parcul Herăstrău. Ar putea fi și o mică oază de liniște, doar că e mult prea aproape de Bulevardul Constantin Prezan și se aud toate motoarele turate la maxim care circulă pe acolo.

Cu toate astea, este un compromis bun pentru cei care nu vor să meargă până în afara Bucureștiului pentru un pic de verdeață.