Arhiva pentru tagul: dramă

Drive (2011)

Drive nu este un film de acțiune, așa cum ai putea crede după ce vezi trailerul. Este un film sumbru, grav, tensionat, presărat cu scene de violență grafică. Deși a fost cu totul altceva decât mă așteptam, mi-a plăcut. citește restul articolului »

One Day (2011)

Această dramă romantică prezintă evoluția relației dintre doi oameni printr-o abordare inedită: sunt înfățișate întâmplările dintr-o anumită zi a anului (15 iulie), în fiecare an ce urmează momentului în care cei doi protagoniști (Anne Hathaway și Jim Sturgess) s-au cunoscut, probabil pentru a sublinia ideea că iubirea adevărată nu se stinge niciodată. citește restul articolului »

Unknown (2011)

Unknown este un film de acțiune cu multe întorsături de situație, în care Liam Neeson interpretează foarte bine și foarte credibil rolul doctorului amnezic Martin Harris. Mi-a plăcut mult și felul în care a fost regizat, a avut câteva secvențe (destule) care m-au făcut să trăiesc momentul (îmi venea să întind mâna să-l ajut să ajungă la o foarfecă pentru a se elibera).