Killer Elite (2011)

Un film în care Jason Statham luptă împotriva lui Clive Owen pentru a-l elibera pe Robert De Niro? Ăsta e clar un film de acțiune pe care nu vreau să-l ratez, chiar și doar din curiozitatea de a-i vedea pe Clive Owen și Jason Statham aruncând cu dulapul unul după celălalt .

Killer Elite va avea premiera pe 23 septembrie 2011.

PS: Mi se pare al naibii de amuzant că filmul este „bazat pe fapte reale”.

Hanna (2011)

Nu o să-ți povestesc foarte multe despre Hanna pentru că este un film atât de bine construit încât ar fi păcat să-ți fur din plăcerea vizionării lui. Spre deosebire de filmele de acțiune „de duzină”, în Hanna povestea se desfășoară treptat și este inteligent construită.

Saoirse Ronan, deși este o actriță tânără și la început de carieră, are o prestație excepțională. Coloana sonoră, semnată de The Chemical Brothers, completează perfect scenele de acțiune. Concluzia: dacă îți plac filme de acțiune „deștepte”, îl vei aprecia pe acesta.

Unknown (2011)

Unknown este un film de acțiune cu multe întorsături de situație, în care Liam Neeson interpretează foarte bine și foarte credibil rolul doctorului amnezic Martin Harris. Mi-a plăcut mult și felul în care a fost regizat, a avut câteva secvențe (destule) care m-au făcut să trăiesc momentul (îmi venea să întind mâna să-l ajut să ajungă la o foarfecă pentru a se elibera).