Greu cu „covrigul”

Deși secvențele de jos par dezlipite dintr-un film de comedie, ele s-au petrecut cu adevărat, într-o parcare, undeva în Rusia.

Ce mă înspăimântă pe mine cel mai rău este că acest gen de personaje se întâlnesc tot mai des, pentru că a devenit din ce în ce mai ușor să obții permisul.

„Tablă groasă” îți doresc!

via TraficTube

Stație pentru sortarea pieselor Lego construită din Lego

Cât de mult au evoluat tipurile de piese Lego și posibilitățile de construcție față de vremea când mă jucam eu cu ele. Țin minte ce fericit am fost când am primit primul meu set de Lego Technic.

Cei de la BrickIt au construit pentru Dynaway o machetă funcțională, făcută din piese Lego, a unei stații de sortare, apoi au realizat și un video senzațional cu stația în funcțiune.

Macheta a fost realizată folosind aproximativ 37500 de piese Lego, dintre care 28 de motoare, 22 de senzori tactili, de culoare și ultrasonici, 7 multiplexoare și 7 controllere NXT. Minunea sortează cărămizi Lego de 1×2 și 2×4 în funcție de dimensiune și culoare. Pe lângă asta, când un container se umple cu cărămizi, un robot îl ia și îl înlocuiește cu unul gol, pentru ca uzina să-și poată continua treaba.

sursa

Delfinii maidanezi, noua problemă a Bucureștiului

După ce zilele trecute a fost pescuit un monstru din Dâmbovița, astăzi au fost filmați fioroșii delfini maidanezi care își fac veacul prin această baltă, despre care s-au auzit doar povestiri. Noroc că cei doi trecători care au fost surprinși de delfini au avut la îndemână o pungă de covrigi pentru a hrăni lighioanele, lucru ce le-a salvat probabil viața.

via Camionagiu, zoso

Soluție pentru mașinile parcate neregulamentar

După vizionarea filmulețului următor, Consiliul General al municipiului București a hotărât anularea tuturor contractelor cu firmele care ridică mașinile în toate sectoarele Capitalei și folosirea fondurilor pentru achiziția a șase tancuri frumoase. Continuă să citești