Update pentru layerul „Unde alimentez?”

Acum 3 luni am lansat layerul pentru Layar „Unde alimentez?”. La momentul respectiv conținea doar locațiile benzinăriilor OMV și Petrom, rămânând ca eu să obțin locațiile pentru cele mai importante benzinării din România.

Zilele trecute am reușit să duc la îndeplinire dorința de a include cele mai răspândite benzinării din România. Astfel, începând de acum, poți afla, folosind layerul „Unde alimentez?”, locațiile benzinăriilor Rompetrol, OMV, Petrom, Lukoil și MOL.

Pentru a accesa layerul „Unde alimentez?” caută, în aplicația Layar, textul unde alimentez. Sper să îl folosești cu plăcere și să te ajute în drumurile tale prin România.

Unde alimentez?, un nou layer pentru Layar

Am avut un vis. Încă de la primul contact avut acum mai bine de un an cu aplicația de augmented reality Layar am gândit (a se citi visat la) două întrebuințări (foarte utile în mintea mea) pentru layerele sale: să poți localiza benzinării și ATM-uri în apropierea locației tale. Astăzi sunt un pic mai aproape de una dintre întrebuințări: am creat layer-ul Unde alimentez? care conține, momentan, o listă cu benzinăriile OMV și Petrom din România. Continuă să citești

Informații de ultimă oră: România, provincie din Rusia?

Cel puțin așa consideră Twitter. De duminică seara toate coordonatele corespunzătoare României sunt localizate ca fiind în Rusia. Oare orașele din Transilvania sunt raportate ca fiind în Ungaria? Cred că cei de la Twitter au primit niște informații confidențiale pe care le-au „scăpat” din greșeală „în producție”. Dovezile se regăsesc în capturile care urmează. Continuă să citești