Televizorul 3D, acum la un preț accesibil

În newsletter-ul de azi de la eMAG erau câteva oferte pentru televizoare 3D LED. Am rămas un pic uimit să văd că accestea au acum un preț mai mult decât accesibil. De exemplu, televizorul LED 3D LG 32LW570S cu diagonala de 81 de centimetri, FullHD este 2.579,99 Lei, un preț destul de bun pentru un televizor 3D. Dau ca exemplu televizorul ăsta pentru că are, din punctul meu de vedere, cea mai bună tehnologie de creare a imaginilor 3D.

Țin minte că primul televizor 3D produs în masă costa un pic peste la 100 de milioane de lei vechi (10.000 de lei noi) și pentru a vedea îmaginile 3D trebuia să porți ditamai ochelarii, grei și foarte incomozi. După trei ani, tehnologia a avansat, prețul a scăzut la aproape un sfert, ochelarii au devenit ușori și foarte comozi. Peste câțiva ani probabil că se vor putea produce pe scară largă televizoare 3D la care te vei putea uita fără ochelari.

Transformers: Dark of the Moon (2011)

Exploziv este cuvântul care poate descrie cel mai bine Transformers: Dark of the Moon. Este genul de film pe care nu te duci să-l vezi pentru scenariu (care are câteva scăpări, nevitale însă pentru acțiunea filmului), ci pentru efectele speciale deosebit de reușite. Cred că Michael Bay și-a atins ținta de a avea în medie o explozie (sau măcar câteva scântei) pe minut. Nu poți nici măcar să clipești fără să pierzi ceva. Continuă să citești